blijven investeren in nieuwe teelttechnieken

Met acht moderne teeltlocaties is Green Diamonds dé specialist in het topsegment komkommers. Als telers van de hogedraad-teeltmethode staat innovatie centraal bij ons, waar de focus ligt op een zo kort mogelijke uitgroeiduur.

Met als resultaat dat de komkommer na gemiddeld 15 dagen klaar is om te oogsten. Bij de traditionele teelt duurt dit proces gemiddeld 22 dagen. Deze unieke teeltmethode wint zo zeven waardevolle extra dagen om de komkommer bij de consument te krijgen. Hoe minder dagen de komkommer nodig heeft om plukrijp te worden, hoe langer de houdbaarheid in de keten is, zodat er voor de consument een zo vers mogelijk product in het schap ligt.

Door de optimalisatie van de hogedraad-teeltmethode, te pionieren met herbeworteling, met behulp van natuurlijke bestrijdingsmiddelen en bio-dynamische voeding ontstaat een perfect product. De beste in zijn soort.

Kom bij ons werken

Wil jij samen met een team bijdragen aan het succes van Growers United. Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent die samen met ons wil groeien.