Contact

Green Diamonds is een van de merken van Growers United U.A.. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van het product.

Direct Sourcing (kopen bij Growers United) heeft veel voordelen voor de retailer. Dit vergt flexibiliteit van onze telers. Dankzij het commitment van de telers en het gezamenlijke verpakkingscentrum kunnen orders snel worden ingevuld. In de versmarkt is snelheid cruciaal. Hoe langer de keten duurt van pluk tot consument, hoe meer verlies van kwaliteit ‘onderweg’. Green Diamonds levert daarom via hun ketenpartners direct aan retailers. Geen eindeloze transporten en overslag.

Neem contact op voor meer informatie

Mariëtte van der Linden

Voor meer info over beschikbaarheid en prijzen.

Jim Westhoff

Voor meer info over beschikbaarheid en prijzen.

Floris van der Linden

Voor meer info over teeltwijze, rassen, kwaliteitsbewaking etc.

Meer onderwerpen

Green Diamonds

Met een teeltoppervlakte variërend van 31 tot 43 hectare per seizoen en acht moderne teeltlocaties is Green Diamonds dé specialist in het topsegment komkommers.

Lees meer

Kwaliteitssegment komkommers

Green Diamonds blijft continu investeren in nieuwe teelttechnieken om het teeltproces te blijven optimaliseren. Van bloem tot consumptie gaat een komkommer dertig dagen mee. Binnen deze tijd moet de komkommer uitgroeien tot een volwassen product, worden geoogst, verpakt, verhandeld, getransporteerd en uiteindelijk geconsumeerd. Hoe minder dagen de komkommer nodig heeft om plukrijp te worden, hoe langer de houdbaarheid in de keten is, zodat de consument een optimaal product koopt.

Lees meer

Duurzaamheid

Wat is duurzaamheid? Voor ons betekent het: de impact van de teelt en het verpakken van onze producten op het milieu verkleinen. En de gezondheid en welzijn van de consument en onze medewerkers te vergroten. Dat doen we onder andere door zo min mogelijk energie en water te gebruiken bij de teelt, nieuwe bestemmingen te zoeken voor alle afvalstromen én goed voor onze medewerkers te zorgen. Zodat nu én in de toekomst miljoenen consumenten iedere dag kunnen genieten van heerlijke, gezonde en duurzaam geteelde komkommers

Lees meer

Verpakken

De komkommers van Green Diamonds worden volgens de hoogste voedselveiligheidseisen centraal gesorteerd en verpakt in de nieuwe verpakkingshal van Growers United.

Lees meer

Onze telers

De telers van Green Diamonds komkommers zijn toekomstgerichte vakspecialisten die voor 100% achter hun product staan. Echte vakmensen! Een hechte groep telers, waar iedereen zijn eigen expertise en ervaring meebrengt. Dit houdt ons scherp!

Lees meer

Contact

Green Diamonds is een van de merken van Growers United U.A.. Deze organisatie is verantwoordelijk
voor de verkoop en marketing van het product.

Lees meer