Duurzaamheid

Wat is duurzaamheid? Voor ons betekent het: de impact op het milieu, van de teelt en het verpakken van onze producten verkleinen. En de gezondheid en welzijn van de consument en onze medewerkers te vergroten. Dat doen we onder andere door zo min mogelijk energie en water te gebruiken bij de teelt, nieuwe bestemmingen te zoeken voor alle afvalstromen én goed voor onze medewerkers te zorgen. Zodat nu én in de toekomst miljoenen consumenten iedere dag kunnen genieten van heerlijke, gezonde en duurzaam geteelde komkommers

Hogedraad-teeltmethode
We willen het effect van onze teelt en de rest van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu zo klein mogelijk maken. Ieder jaar zetten we stappen om dat te bereiken. We focussen ons hiervoor op drie thema’s: energie, water en gewasbescherming.

Reduce waste
Bijna 100% van onze producten is perfect. Maar uiteraard wordt ook wel eens een kromme of onvolgroeide komkommer geoogst. Het is al jaren gangbaar om de hele oogst te verkopen. Dus ook de kromme, minder mooie, kleinere of lichtgewicht komkommers gaan de markt op, meestal naar de verwerkende industrie.

Healthy people
Iedere dag werken al onze medewerkers keihard om consumenten van de beste en lekkerste komkommers te voorzien. Wij willen een veilige en gezonde werkomgeving voor al onze medewerkers, met ruimte voor groei. Zodat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat.